| Gespecialiseerd in Porseleinen Poppen en Reborn / Reallife Baby's
 


Over Mijzelf

Mijn naam is José Jansen.


Atelier Cassandra is in 1992 ontstaan vanuit mijn passie voor porseleinen poppen. In eerste instantie ben ik, puur voor mezelf, als hobby, met porselein bezig geweest. In de loop der jaren is dit echter uitgegroeid tot veel meer!

Na ruim 16 jaar ben ik in 2008 gestopt met het geven van cursussen in het handmatig vervaardigen van porseleinen poppen en het maken van porseleinen poppen.

Naast de porseleinen poppen heb ik mij enige jaren gespecialiseerd in het beschilderen van keramiek en het werken met textielverharder, in combinatie met o.a. porselein. Door al deze technieken met elkaar te combineren, ontstonden er voor mij ongekende mogelijkheden!

Vanaf 2003 heb ik mij vooral gericht op de toen in Nederland nog minder bekende ReBorn Baby´s, ook wel Reallife Baby's genoemd en sinds september 2003 geef
ik hier maandelijks één of meerdere Workshops in.

Om de workshops te promoten ben ik regelmatig te vinden op de grotere hobby-, poppen-, kunst- en creativiteitsbeurzen in de Gelderse regio en daarbuiten.
Op deze beurzen worden vaak mijn nieuwste creaties aan het publiek getoond, evenals enkele workshop voorbeelden.

In april 2006 zijn mijn atelier en winkel verhuisd van Ugchelen naar Beekbergen en daar samengevoegd in mijn nieuwe Atelier en Showroom, welke geopend is op: zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur en daarnaast op afspraak.

Begin 2007 zijn wij gestart met de verkoop van reborn-materialen via het internet.
Onze webwinkel behoort inmiddels tot één van de meest uitgebreide Reborn Webwinkels in de Benelux.

Meer informatie over mij en mijn gezin vindt u onder de keuze knop TV-uitzending.
Een opname van TV-Gelderland in november 2003.

 

 

 


Copyright ©2003 Atelier Cassandra
Alle rechten voorbehouden